0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Mystic Majestic waist harness - Lime

Mystic Majestic waist harness - Lime

Maat - XS/XL

Kleur - Lime

Merk- Mystic

Type - Majestic

 

€ 219,99

Beschikbaarheid:Niet in voorraad

Mystic Majestic waist harness - Lime 

De perfecte trapeze voor zowel wind als kitesurfen, door het memoryfoam en de back stabelizer is deze trapeze erg fijn voor de rug en past hij zich aan aan elk type. 

De majestic trapezes staan bekend om de duurzaamheid en goede kwaliteit en dat is in deze trapeze ook goed terug te vinden. 

inclusief lineKnife voor in noodsituaties.

Naam Mystic Majestic waist harness - Lime
Maat N/B
merken Mystic
Modeljaar Nee
import_supplier N/B