0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Mystic Drip Multi-Use waist Harness- Yellow

Mystic Drip Multi-Use waist Harness - Yellow

Maat - S, M, L

Kleur - Yellow 

Merk- Mystic

Type - Drip 

 

€ 149,99

Beschikbaarheid:Niet in voorraad

De Mystic Drip Multi-Use waist Harness is een perfecte instap trapeze van het bekende merk Mystic. Deze is nu te verkrijgen op kitestuff.nl in de maten S,M,L deze trapeze heeft aan de binnen kant 3 foam comfort pannels. waarbij de buitenste een extra grip laag erop hebben zitten zodat de trapeze goed op zijn plaats blijft en nie schuift tijdens het kitesurfen.

Naam Mystic Drip Multi-Use waist Harness- Yellow
Maat Nee
merken Mystic
Modeljaar Nee
import_supplier N/B