0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Mystic Majestic X Waist Harness Black 2023

Specificaties

- Bionische kernframe

- Vliegenmal 2.0 Wedgewings

- Niet-waterabsorberende Flexagon Drytech

- Fix Schuim

- Zachte neopreen randen

- Gevechtsgordel

- Flexcovers met geïntegreerd veiligheidsmesvak

- Inclusief adaptief riemoog

- Geschikt voor Stealth bar + Clickerbar + Bananabar

- Koolstofcomposiet

- Knitflex+

€ 429,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 429,99
Aantal:

Mystic Majestic X Waist Harness 2023

Als je graag de randjes opzoekt, is de Majestic X het perfecte harnas voor jou. De Majestic X is een slank heupharnas met een koolstofcomposietplaat, bionisch kernframe en battle belt 2.0-systeem dat zorgt voor alle ondersteuning die je nodig hebt, terwijl het comfort niet verslechterd. De Majestic X wordt met de volgende functies geleverd: zachte neopreen randen, Knitflex en fix. Het bionische kernframe is zo stijf dat dit carbon harnas gemaakt is om de uitdaging aan te gaan!

Naam Mystic Majestic X Waist Harness Black 2023
Maat Nee
merken Mystic
Modeljaar 2023
import_supplier Nee