0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Mystic Marshall Seat Harness Black 2023

Functies

- Preshaped seat cup

- 3D moulded backplate

- Fix Foam

- Flexshell: combines strength and support with maximum freedom of movement

- Integrated heavy duty handle

- Soft neoprene edges

- Lowerback support

- Ace bar

- Battle belt waist closure

- Heavy duty seat part

- Comfortable padded legstraps

€ 289,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 289,99
Aantal:

Mystic Marshall Seat Harness 2023

Het Marshall Seat Harnas is gemaakt voor kracht en maximale mobiliteit, geproduceerd met premium Flexshell en een 3D-gegoten achterplaat, voor optimale ondersteuning van de rug. Doordat de zadelkom van het Marshall Seat harnas is voorgevormd en het harnas zachte neopreen randen en vaste schuim heeft kun je moeiteloos en comfortabel kracht vasthouden tijdens het varen.

Naam Mystic Marshall Seat Harness Black 2023
Maat Nee
merken Mystic
Modeljaar 2023
import_supplier Nee