0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Mystic Rash Glove S/F Neoprene Junior Black 2023

Functies

 • Amara palm
 • Overlock steek technologie
 • Klittenband polsband
 • Neopreen buitenlaag
€ 27,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 27,99
Aantal:

Mystic Rash Glove S/F Neoprene 2023

De Rash Glove Neopreen is fantastische oplossing voor blaarvorming op de handen. Dit komt namelijk veel voor bij wind- en kitesurfers die hun stang of giek vaak te strak vastpakken. Met een amara (synthetisch leer) handpalm en klittenband polsband om uw perfecte pasvorm te vinden, combineren de Rash Gloves ultieme bescherming met een minimaal ontwerp. De buitenste laag van neopreen en overlock steektechnologie geven deze handschoenen extra warmte. De handschoen zullen voor fijnere ervaringen op het water zorgen!

Naam Mystic Rash Glove S/F Neoprene Junior Black 2023
Maat Nee
merken Mystic
Modeljaar 2023
import_supplier Nee