0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Mystic Star 3/2 D/L Shorty Kids flatlock -Teal-

Mystic Star 3/2 D/L Shorty Kids flatlock -Teal-

Maat: S/XL

Kleur: Teal

Dikte: 3/2

Type: Star

Merk: Mystic

€ 44,99

Beschikbaarheid:Niet in voorraad

Mystic Star 3/2 D/L Shorty Kids flatlock -Teal-

Dit leuke fijne kinder shorty wetsuit shorty is optimaal voor zomerse dagen in kouder water. Door zijn flatlock stiching zit dit dit pak erg fijn en door zijn backzip is dit pak makkelijk aan en uit te trekken. Zijn windshield op de borst zorgt voor extra bescherming tegen wind. Dit wetsuit is erg duurzaam door de kwaliteit die Mystic in haar pakken stopt. 

Naam Mystic Star 3/2 D/L Shorty Kids flatlock -Teal-
merken Mystic
Modeljaar Nee
import_supplier N/B