0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Mystic Stealth Waist Harness Black/Grey 2023

Functies

- Bionic Core Frame

- Ultra lichtgewicht (900 gram)

- Fly mold 2.0

- Niet-water absorberend Flexagon Drytech

- Flexcovers met vergrendelingsmechanisme

- Geïntegreerd veiligheidsmes zijvak

- Battle belt

- Adaptive leash eye 2.0 inbegrepen

- Geschikt voor Stealth Bar Gen 3

€ 459,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 459,99
Aantal:

Mystic Stealth Waist Harness 2023

Het Stealth Waist Harness is er eentje met de aller nieuwste upgrades. Het is het lichtste Mystic harnas dat tot nu toe is uitgebracht, dit harnas weegt slechts 900 gram (of 1,98 lb). Dit komt door de speciale vorm en vulling van de Stealth, die nu in 3D is gebouwd, waardoor iedereen overal een minimale maar toch soepele grip heeft. De bewegingsvrijheid van de Stealth is geoptimaliseerd door de hoogte van de zijkanten weg te nemen, waardoor ook de drukpunten tijdens het varen worden verminderd. De Battlebelt is ten opzichte van eerdere modellen dunner en half zo dik, waardoor het gewicht enorm is afgenomen en wrijving wordt geminimaliseerd. En als laatste is de Stealth ook nog eens voorzien van een nieuw Flexcover opbergsysteem met een geïntegreerd veiligheidsmeszakje.

Naam Mystic Stealth Waist Harness Black/Grey 2023
Maat Nee
merken Mystic
Modeljaar 2023
import_supplier Nee