0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Mystic Warrior Waist Harness Dark Leaf 2023

Functies

- Anatomical backplate

- 3D moulded exterior

- Fix Foam

- Soft neoprene edges

- Battle belt

- Flexcovers with integrated safety knife pocket

- Ace bar

€ 259,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 259,99
Aantal:

Mystic Warrior Waist Harness 2023

De Warrior behoort tot de speciale harnassen, omdat de Warrior zo populair is heeft het product vele verbeteringen meegemaakt. De functies zoals een 3D-gevormde buitenkant, anatomische achterplaat en zachte neopreen randen zorgen ervoor dat je kan genieten van meer bewegingsvrijheid en comfort je kunt voorstellen. Het battle belt 2.0-systeem en PVA-antislipschuim zorgen ook nog eens voor de beste pasvorm om varen nog beter te maken.

Naam Mystic Warrior Waist Harness Dark Leaf 2023
Maat Nee
merken Mystic
Modeljaar 2023
import_supplier Nee