0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Mystic Warrior Windsurf Waist Harness Slider Black 2023

Functies

- Anatomische achterplaat

- 3D-gegoten buitenkant

- Fix Foam

- Zachte neopreen randen

- Battle belt

- Flexcovers met geïntegreerd veiligheidsmesvak

- Sliderbar windsurfhaak

€ 249,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 249,99
Aantal:

Mystic Warrior Windsurf Waist Harness Slider 2023

De Warrior Windsurf Waist Harness biedt maximale rugondersteuning en een directe krachtoverbrenging naar de rig met zijn anatomische backplate. Het harnas heeft een naadlozee pasvorm wat zorgt voor veel flexibiliteit en de schuifhaak zorgt voor nog meer bewegingsvrijheid. De pasvorm is ook zeer comfortabel door de zachte neopreen randen die het harnas heeft. Het harnas is gemaakt voor de ideale balans tussen krachtoverbrenging, flexibiliteit en rugondersteuning, zodat je jouw focus goed kunt gebruiken voor het windsurfen.

Naam Mystic Warrior Windsurf Waist Harness Slider Black 2023
Maat Nee
merken Mystic
Modeljaar 2023
import_supplier Nee