0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Mystic Wing Boardleash Calf Black 2023

Functies

 • Comfortabele neopreen kuitmanchet
 • EVA grip print
 • Flexibele aanlijnverbinding met draaibare 7mm snoer
€ 49,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal:

Mystic Wing Boardleash Calf 2023

Gemaakt van een opgerold 7 mm koord, is de kuitbevestiging boardleash ontworpen voor mensen die zonder harnas of taillegordel rijden en de voorkeur geven aan meer bewegingsvrijheid in vergelijking met een enkelbevestiging. Deze boardleash biedt een veilige verbinding met uw foilboard en is voorzien van een comfortabele EVA grip enkelmanchet en een flexibele riemverbinding met een draaibeweging.

Naam Mystic Wing Boardleash Calf Black 2023
Maat Nee
merken Mystic
Modeljaar 2023
import_supplier Nee