0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Neilpryde Nexus Fullsuit 5/4mm Backzip - Black - Women 2022

Deze NeilPryde Nexus Fullsuit is 35% meer flexibel dan de 2021 NeilPryde Rise !

€ 219,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 219,00
Aantal:

Neilpryde Nexus Fullsuit 5/4mm Backzip - Black - Women 2022

Neilpryde heeft met de NeilPryde Nexus Women een betaalbaar en zeer flexibel pak gecreëerd voor dames. Dit damespak pak is 35% meer flexibel dan in 2021! Tot nu toe is prijs flexibiliteit verhouding niet eerder gerealiseerd. De Nexus is het eerste damespak dat beide combineert en een frisse wind brengt in de instap-prijsklasse. Over het gehele lichaam wordt een zeer zachte en flexibele neopreen gebruikt. Een hoge thermische isolatie wordt gegarandeerd door het windblokkerende paneel in het borst- en rugpaneel. Alle andere standaard NeilPryde wetsuit functies zoals E3-systeem, beenbandjes en een perfecte pasvorm zijn ook als vanouds inbegrepen.

Materiaal :

 • Eco friendly Neopreen, limestone based
 • Apex Lite --> super flexibel
 • Fireline Lite --> droogt snel, geeft veel comfort en is zacht voor de huid

Kenmerken :

 • Versterkte kniebeschermers voor meer bescherming
 • Ritstrekker met velcro stuk dit vermijdt dat het wappert tijdens het varen
 • Gelijmd en blind gestikt. Een efficiënte, waterdichte naad wordt gecreëerd door een drievoudig lijmproces in combinatie met een blinde steek die niet volledig door het rubber prikt.
Naam Neilpryde Nexus Fullsuit 5/4mm Backzip - Black - Women 2022
Maat Nee
merken Neilpryde
Modeljaar 2022
import_supplier Nee