0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

North Carve Kite Turquoise 2024

Functies

 • Sneller reagerend draaien
 • Lichtere bediening met eerdere initiatie
 • Progressieve reis door volledig depowerbereik
 • Soepele en intuïtieve vermogensafgifte
 • Uitstekende hangtijd en vangst
 • Lichtere surf-tough constructie
 • N-HTRS High Performance hoge vasthoudendheid ripstop luifel
 • DuraLite naadbescherming
 • Lichtere blazen in alle maten

Beschikbaarheid: In voorraad

Productnaam Prijs Aantal
North Carve Kite Turquoise 2024 5 m
€ 1.329,00
North Carve Kite Turquoise 2024 6 m
€ 1.399,00
North Carve Kite Turquoise 2024 7 m
€ 1.469,00
North Carve Kite Turquoise 2024 8 m
€ 1.549,00
North Carve Kite Turquoise 2024 9 m
€ 1.629,00
North Carve Kite Turquoise 2024 10 m
€ 1.699,00
North Carve Kite Turquoise 2024 11 m
€ 1.769,00
North Carve Kite Turquoise 2024 12 m
€ 1.849,00
North Carve Kite Turquoise 2024 13 m
€ 1.899,00
Aantal:

North Carve Kite 2024

De Carve is een krachtige, reactieve en controleerbare vlieger, ideaal voor het opknippen van een golfvlak, het wegstoppen in een loop of het stimuleren van strapless trucs. Ontworpen met een stabiel ontwerp met een lagere beeldverhouding voor snelle draaibochten en uitstekende drift, heeft de Carve een extreem direct gevoel in zowel bardruk als stuurinitiatie. Intuïtieve bediening - vooral wanneer de vlieger niet zichtbaar is op een grote bodembocht, teruggesneden of in een loop - betekent dat je je 100% op de branding kunt concentreren. De Carve heeft een langere, progressieve veerweg, dus voelt soepel en responsief aan over het volledige depower-bereik en wanneer je uitvalt, is hij tot het einde reactief. Deze 2024 Carve voelt lichter, sneller draaiend en wendbaarder aan. North heeft de hele vlieger van boven naar beneden opnieuw ontworpen voor een betere drift en een responsievere vingertop-lichte besturing. Het heeft een verlaagde beeldverhouding, nieuwe paneelindeling, verfijnde voorrand en profiel voor een responsievere besturing en lichtere bardruk, stabieler efficiënt driften en minder trekkracht op het golfvlak. Verbeterde algehele balans met meer veeg in de tips verbetert de drift, dus als je aan het surfen bent, glijdt het langs de lijn. De vleugeltips zijn lichter en North heeft een vloeiendere curve en meer vormtrek naar achteren geïntroduceerd, zodat de balans meer in het midden van het profiel ligt. Een kleinere LE-diameter vermindert de trekkracht, terwijl extra veeg het mogelijk maakt om moeiteloos opnieuw te starten. De Carve is nu veel soepeler, stabieler en handelbaarder in vlagerige omstandigheden. De Carve vliegt snel tegen de wind in en ervaren rijders zullen profiteren van de indrukwekkende kracht en efficiëntie van de vlieger. Gevorderde rijders zullen merken dat het een soepelere, gebruiksvriendelijkere rit biedt. Freeride en Strapless Freestylers zullen dol zijn op de lichte reactieve besturing, langere barslag, verbeterde hangtime en vangst voor rotaties en zachtere landingen.

Naam North Carve Kite Turquoise 2024
Maat Nee
merken Nee
Modeljaar Nee
import_supplier Nee