0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

North Charge PRO Surfboard White 2024

Functies

 • Snelle smalle prestaties surfplank omtrek
 • Fijne low profile surfrails
 • Diepe enkele tot licht-dubbele concave bodem
 • Lichtgewicht Futurelite-technologie met Dualshock
 • Carbon VectorNet Rails
 • Geweven carbon staartversterking
 • North Hexcel Coremat Vinnen worden apart verkocht
 • Futurelite Carbon Integra Versterking
€ 1.249,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 1.249,00
Aantal:

North Charge PRO Surfboard 2024

Ontwikkeld voor surfen, speciaal ontworpen voor kitesurfen. De Charge Pro is een surfplank met hoge prestaties die zowel soepel als krachtig langs de golflijn beweegt. Het biedt een sterke draai in de pocket en kan op aanvraag vrijgegeven worden. Deze plank is bij uitstek geschikt voor grotere golven en biedt veel projectie voor een krachtige verticale aanval. De Charge Pro excelleert ook in carven, upwind rijden en zelfs onshore rijden, en het is veelzijdig genoeg voor luchttrucs. De gebruikte Pro-constructie, Carbon Innegra Futurelite, zorgt voor een optimale balans tussen sterkte en flexibiliteit. Hierdoor behoudt het board zijn reactievermogen, terwijl de toevoeging van DualShock EVA-inzetstukken de duurzaamheid vergroot en bescherming biedt tegen hieldeuken. Met snelle respons, snelheid en aandrijving biedt de 2024 Charge Pro een soepele, krachtige rijervaring, vooral tijdens kritieke bochten. Het ontwerp van het board is geoptimaliseerd voor snelheid en bochtenwerk. De brede neus van het board is licht naar voren gericht en heeft een holte onder de voorste voet, wat resulteert in een snelle onderste bocht en een responsieve bovenste bocht met gemakkelijke release. De afgeronde surfrails liggen lager en zijn verfijnder, wat zorgt voor meer grip tijdens het snijden door de golven. De Charge Pro is voorzien van een tweedelige no-slip deck grip, inclusief voor- en achtertrappen, voor buitengewoon comfort en controle tijdens het surfen. Als bewijs van zijn prestaties, kun je onze rijders zien op enkele van 's werelds grootste golven, waar ze de snelheid en bochtenkwaliteiten van de Charge Pro optimaal benutten.

Naam North Charge PRO Surfboard White 2024
Maat Nee
merken Nee
Modeljaar Nee
import_supplier Nee