0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

North Mode PRO Wing White 2024

Functies

 • Verbeterde structurele integriteit
 • Zeer efficiënte vermogensafgifte
 • VMG geoptimaliseerd ontwerp
 • Freestyle en Freeride Performance
 • Hoogwaardige stabiliteit en indrukwekkend windbereik
 • Nieuwe paneelindeling
 • Compacte omtrek met verminderde spanwijdte
 • Aangesloten dubbele opblaasventielen
 • Gybe-vriendelijke raampositionering
 • N-Weave45 Casco
 • Matrix luifel
 • Carbon GripLock Handgrepen

Beschikbaarheid: In voorraad

Productnaam Prijs Aantal
North Mode PRO Wing White 2024 3,5 m
€ 1.349,00
North Mode PRO Wing White 2024 4,2 m
€ 1.399,00
North Mode PRO Wing White 2024 4,8 m
€ 1.449,00
North Mode PRO Wing White 2024 5,5 m
€ 1.499,00
North Mode PRO Wing White 2024 6,8 m
€ 1.599,00
Aantal:

North Mode PRO Wing 2024

Voor prestaties op hoge snelheid is efficiëntie het aller belangrijkste. North heeft Mode ontworpen, de high-speed performance wing, met hoge treksterkte N-Weave 45 X-ply versterkt geweven vezel casco en Matrix N-HTRS luifel voor de meest efficiënte vermogensafgifte op de markt. De ontwikkeling van deze nieuwe materiaaltechnologieën heeft North in staat gesteld om een stijvere, lichtere en duurzamere vleugel te creëren zonder geometrische compromissen (en zonder het hoogwaardige prijskaartje). N-Weave 45 vermindert structurele doorbuiging en zet windenergie om in grotere voorwaartse snelheid, explosieve boost en hangtime voor freestyle-trucs. North heeft speciaal een nieuw low-stretch, low-deflection Matrix N-HTRS high-tenacity canopy materiaal ontworpen om de extra spanning van het N-Weave 45 casco te beheren, het windbereik verder te vergroten en zijn vorm onder alle omstandigheden te behouden. De modus heeft een snel, VMG-geoptimaliseerd ontwerp, waarmee u dichter bij de wind kunt varen, op hogere upwindhoeken, en uw behoefte aan tack of gybe vermindert. North heeft de modus voornamelijk ontworpen voor prestaties op hoge snelheid, maar het stijvere casco vertaalt zich ook in een ongekende loft voor hogere sprongen en voorwaarts momentum bij landingen. Met ongelooflijke high-end stabiliteit zijn de 3,5 tot 4.8m ideaal voor gebruik bij sterkere wind, terwijl de 5,5 m en 6.8m zijn geoptimaliseerd voor meer vermogen in lichtere lucht. De vleugel heeft een gebalanceerde lagere beeldverhouding met afgeronde vleugeltips om tipslag te verminderen, en de nieuwe paneelindeling zorgt voor vleugeltipstabiliteit en verhoogde spanning onder belasting. Met Carbon GripLock stijve micro-trim bedieningsgrepen voor onmiddellijke respons, en gybe-vriendelijke raampositionering.

Naam North Mode PRO Wing White 2024
Maat Nee
merken Nee
Modeljaar Nee
import_supplier Nee