0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

North Orbit Kite Rubine Red 2024

Functies

 • Overpowered airs en megaloops
 • Fenomenale loft en hangtijd
 • Laag luchtweerstandsprofiel voor kracht en efficiëntie
 • Nauwkeurige besturing met een enorme sweet spot
 • Getest door de natuur en bewezen op het podium
 • N-HTRS High Performance hoge vasthoudendheid ripstop luifel
 • Dacron van de hoogste kwaliteit
 • DuraLite Naad Beschermers
 • Lichtere blazen

Beschikbaarheid: In voorraad

Productnaam Prijs Aantal
North Orbit Kite Rubine Red 2024 5 m
€ 1.429,00
North Orbit Kite Rubine Red 2024 6 m
€ 1.499,00
North Orbit Kite Rubine Red 2024 7 m
€ 1.579,00
North Orbit Kite Rubine Red 2024 8 m
€ 1.649,00
North Orbit Kite Rubine Red 2024 9 m
€ 1.719,00
North Orbit Kite Rubine Red 2024 10 m
€ 1.789,00
North Orbit Kite Rubine Red 2024 11 m
€ 1.869,00
North Orbit Kite Rubine Red 2024 12 m
€ 1.949,00
North Orbit Kite Rubine Red 2024 14 m
€ 2.099,00
Aantal:

North Orbit Kite 2024

Het inzetten op overpowered airs en megaloops in vlagerige omstandigheden vereist een onwrikbaar vertrouwen in je kite. North haar iconische premier 5-strut kite levert ongelooflijke top-end controle en stelt je in staat om meer kracht vast te houden dan elke andere vlieger per vierkante meter. Grote sprongen. Grote hangtijd. Groot windbereik. De Orbit schiet je snel tegen de wind in, met moeiteloos sturen, extreme boosten en hangtime die je gegarandeerd de adem benemen. Voor 2024 heeft North de vorm van de LE gladgestreken en een doorlopende gebogen boog geïntroduceerd die iets smaller is in de schouders en breder in de vleugeltips. Het is snel. De vleugeltips hebben een meer bi-elliptische vorm voor minder weerstand en een hogere draaisnelheid, terwijl een iets dieper profiel in het midden meer lift creëert. Veranderingen aan de vleugeltip inspireerden een volledig herwerkt hoofdstel en bevestigingspuntpositionering, voor de meest stabiele Orbit tot nu toe. De vlieger voelt nog betrouwbaarder en vergevingsgezinder aan in overmeesterde, winderige omstandigheden, maar behoudt zijn vermogen om vooruit te vliegen en je te vangen in vliegerlussen. Het is intuïtief. Rijders van alle niveaus kunnen het beste van twee werelden ervaren, zonder zich zorgen te maken over de positie van je vlieger in de lucht. 

Naam North Orbit Kite Rubine Red 2024
Maat Nee
merken Nee
Modeljaar Nee
import_supplier Nee