0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

North Seek Foil Board Titanium 2024

Functies

 • Efficiënt drievlaks rompontwerp
 • Langere waterlijn met lagere instap rocker
 • Max-tractie niet-schurende dekgreep
 • Lichtgewicht hybride koolstoftechnologie
 • Diep hol dek voor directe foliecontrole
 • DropBox snelle folie montage (165x90mm)
 • Opties voor middellijn + offline en V-band inzetopties (bandjes apart verkrijgbaar)

Beschikbaarheid: In voorraad

Productnaam Prijs Aantal
North Seek Foil Board Titanium 2024 4'4"
€ 1.499,00
North Seek Foil Board Titanium 2024 4'6"
€ 1.549,00
North Seek Foil Board Titanium 2024 4'8"
€ 1.599,00
North Seek Foil Board Titanium 2024 4'10"
€ 1.649,00
North Seek Foil Board Titanium 2024 5'0"
€ 1.679,00
North Seek Foil Board Titanium 2024 5'2"
€ 1.699,00
North Seek Foil Board Titanium 2024 5'4"
€ 1.739,00
North Seek Foil Board Titanium 2024 5'6"
€ 1.759,00
North Seek Foil Board Titanium 2024 5'11"
€ 1.799,00
Aantal:

North Seek Air Foil Board Titanium 2023

Het Seek Foil Board neemt je mee naar onontdekte gebieden, ongeacht of het nu wind tegen, wind mee, oceaangolven of een rustig meer is. Dit board is ontworpen om moeiteloos te verbinden met je hydrofoilboot en heeft een hybride carbonconstructie die zowel stijf als responsief is. Het diepe holle dek biedt extra controle en hefboomwerking, waardoor je de rol van je voeten nauwkeurig kunt beheersen. Van het maken van snelle starts tot het naadloos landen, soepele bochten en scherpe draaibewegingen, en zelfs het maken van sprongen - met de 2024 Seek zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor de 2024 Seek hebben we gestreefd naar een gebalanceerde ervaring, waarbij de focus ligt op een vlotte release en een comfortabele rit. Het nieuwe drievlaks rompontwerp zorgt voor een stabielere start en maakt het herstellen na landingen zachter en vergevingsgezinder. Door de neuswip te verminderen, hebben we de snelheid en acceleratie verbeterd. We hebben ook de verdeling van het volume in het board aangepast om uitstekende stabiliteit te bieden bij het opstijgen en landen, waar elke beweging telt. Met herziene volumes voor verschillende boardlengtes kun je nu zelfs een volledige maat korter gaan. Kortom, het Seek Foil Board opent de deur naar nieuwe avonturen door een naadloze connectie met je hydrofoil. Het combineert geavanceerde technologie, stabiliteit en responsiviteit voor een opwindende en veelzijdige ervaring op het water.

Naam North Seek Foil Board Titanium 2024
Maat Nee
merken Nee
Modeljaar Nee
import_supplier Nee