0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

North Sonar HA1050 Front Wing Black 2023

Functies

 • Uw opvallende vleugel voor gevorderde tot gevorderde vleugelfoilrijders
 • Ook ideaal voor vlieger- en buikfoilrijders
 • Heeft minimale pomp en vermogen nodig om glijden te genereren
 • Geen ventilatie vleugeltips
 • Koolstof Pre-preg
€ 659,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 659,00
Aantal:

North Sonar HA1050 Front Wing Black 2023

De HA1050 is een vleugel die ontworpen is voor maximale snelheid en efficiëntie, en is een kernonderdeel van onze vleugelfoiling en gevoelige surfmaten. Dankzij het kleinere oppervlak en de hogere stalsnelheid is de HA1050 geoptimaliseerd voor een maximale efficiëntie met minimale weerstand. Dit maakt het tevens een uitstekende keuze voor high-speed wing foiling en kite foiling. De vleugeltip is ontworpen om geen lucht in te laten bij het uitvoeren van tip-breduct, waardoor je in staat bent om snellere bochten met een kleinere radius te maken. De HA1050 vereist slechts minimale pompbewegingen en krachtsinspanning om in een glijvlucht te komen, en is daardoor een opvallende keuze voor ervaren vleugelfoilrijders op gemiddeld tot gevorderd niveau.

Naam North Sonar HA1050 Front Wing Black 2023
Maat Nee
merken Nee
Modeljaar 2023
import_supplier Nee