0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

North Sonar HA1150 Front Wing Black 2023

Functies

 • Lichtere of meer ervaren prone riders
 • Glijd benedenwinds op grotere oceaandeiningen
 • Minimale pomp en vermogen
 • Kleinere branding
 • Vleugelfolie
 • Geen ventilatie vleugeltips
 • Koolstof Pre-preg
€ 669,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 669,00
Aantal:

North Sonar HA1150 Front Wing Black 2023

De Sonar High Aspect Front Wing-serie is specifiek ontwikkeld om de hoogst mogelijke snelheid en efficiëntie te bieden in verschillende disciplines, variërend van kitefoilen tot liggend foilen. Deze vleugelstijl vereist minimaal pompen en inspanning om in een glijvlucht te komen. De kortere akkoordlengte bepaalt de dikte van het profiel en een dun profiel resulteert in minder weerstand. De grotere spanwijdte zorgt voor stabiliteit en een iets ruimere draaicirkel dan vleugels met een lagere aspect ratio van dezelfde grootte. De vleugeltips zijn verfijnd om te voorkomen dat er lucht onder komt wanneer je de vleugel kantelt, waardoor je scherpere bochten met een kleinere radius kunt maken bij hogere snelheden, zonder snelheid te verliezen. Met uitstekende lift bij hoge snelheden zijn de modellen HA850 tot HA1250 perfect voor essentieel vleugelfoilen en responsief surfen. Bij het downwinden beweegt oceaandeining sneller in open water en langzamer in ondiep water of dichter bij de kust. Hoe sneller je door het water beweegt, hoe meer mogelijkheden je hebt om een efficiëntere lijn te kiezen. Een kleinere vleugel betekent minder oppervlak, wat resulteert in minder lift en een hogere minimale snelheid voor stalling. De HA-serie vleugels zijn ontworpen voor lichtere en meer ervaren rijders die willen foilen in snel bewegende oceaandeiningen.

Naam North Sonar HA1150 Front Wing Black 2023
Maat Nee
merken Nee
Modeljaar 2023
import_supplier Nee