0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?



  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

North Sonar HA1250 Front Wing Black 2023

Functies

 • Heeft minimale pomp en vermogen nodig
 • Gevoelige downwind foiling
 • Geen ventilatie vleugeltips
 • Koolstof Pre-preg
€ 679,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 679,00
Aantal:

North Sonar HA1250 Front Wing Black 2023

De Sonar High Aspect Front Wing-serie is met het oog op ultieme snelheid en efficiëntie ontwikkeld voor diverse disciplines, waaronder kitefoilen en liggend foilen. Deze vleugelstijl vereist minimale pompbewegingen en krachtsinspanning om in een glijvlucht te komen. De kortere akkoordlengte bepaalt de dikte van het profiel, en door het dunne profiel is er minder weerstand. De grotere spanwijdte zorgt voor stabiliteit en een lichtjes langere draaicirkel in vergelijking met vleugels met dezelfde grootte maar een lagere aspect ratio. De vleugeltips zijn verfijnd om ervoor te zorgen dat er geen ventilatie optreedt bij kantelen, waardoor je bochten met een kleinere radius kunt maken bij hogere snelheden, zonder snelheid te verliezen. Met uitstekende lift bij hoge snelheden zijn de HA850 tot HA1250 modellen perfect voor kernvleugelfoiling en responsieve surfmaten. Voor grotere kracht en prestatie zijn de HA1250 tot HA1450 modellen ideaal voor dockstarts, golf-na-golf pompen, kustlijnen volgen of wakes aangrijpen. Bij downwinden beweegt oceaandeining sneller in open water en langzamer in ondiepe wateren of dichtbij de kust. Hoe sneller je door het water beweegt, hoe meer keuzemogelijkheid je hebt om een efficiëntere lijn te volgen. Een kleinere vleugel betekent minder oppervlak, wat resulteert in minder lift en een hogere minimale snelheid voor stalling. De HA-serie vleugels zijn speciaal ontworpen voor lichtere en meer ervaren rijders die willen foilen in sneller bewegende oceaandeiningen.

Naam North Sonar HA1250 Front Wing Black 2023
Maat Nee
merken Nee
Modeljaar 2023
import_supplier Nee