0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

North Sonar HA650 Front Wing Black 2023

Functies

 • Ongelooflijk efficiënte vlieger en geavanceerde vleugelfoiling
 • Geen ventilatie vleugeltips
 • Koolstof Pre-preg
€ 619,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 619,00
Aantal:

North Sonar HA650 Front Wing Black 2023

De Sonar High Aspect Front Wing-serie is specifiek ontwikkeld om de hoogst mogelijke snelheid en efficiëntie te bieden binnen verschillende disciplines - van kitefoilen tot liggend foilen. Met dit type vleugel vereist het genereren van glijvlucht minimale inspanning en kracht. De kortere lengte van de vleugel bepaalt de dikte van het profiel, en door een slank profiel is er minder weerstand. De breedte van de vleugel zorgt voor stabiliteit en een iets grotere draaicirkel dan een vleugel met een lagere aspectverhouding van dezelfde grootte. De uiteinden van de vleugel zijn verfijnd om ervoor te zorgen dat er geen luchtwervelingen ontstaan wanneer de vleugel wordt gekanteld, waardoor je bochten met een kleinere straal kunt maken bij hogere snelheden zonder snelheid te verliezen. De kleinere HA650-modellen hebben een kleiner draagvlak en een hogere stalsnelheid. Ze zijn ontworpen om maximale efficiëntie en lift te genereren voor high-speed wing foilen, racen en kitefoilen.

Naam North Sonar HA650 Front Wing Black 2023
Maat Nee
merken Nee
Modeljaar 2023
import_supplier Nee