0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

North Sonar HA750 Front Wing Black 2023

Functies

 • Ongelooflijk efficiënte vlieger en geavanceerde vleugelfoiling
 • Geen ventilatie vleugeltips
 • Koolstof Pre-preg
€ 629,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 629,00
Aantal:

North Sonar HA750 Front Wing Black 2023

De Sonar High Aspect Front Wing-serie is strategisch ontworpen om de hoogst mogelijke snelheid en efficiëntie te bieden in verschillende disciplines, variërend van kitefoilen tot liggend foilen. Met deze specifieke vleugelstijl is er minimale pompbeweging en kracht nodig om in een glijvlucht te komen. De kortere chord lengte bepaalt het profiel en een slank profiel vermindert de weerstand. De grotere spanwijdte leidt tot stabiliteit en een ietwat langere draaicirkel dan vleugels met een lagere aspect ratio en dezelfde grootte. De vleugeltips zijn geperfectioneerd om te voorkomen dat er lucht onder komt wanneer je de vleugel kantelt, wat je in staat stelt bochten met een kleinere radius te maken bij hogere snelheden, zonder snelheidsverlies. De kleinere HA750-modellen hebben minder oppervlak en een hogere stalsnelheid. Ze zijn geoptimaliseerd om maximale efficiëntie en lift te genereren voor high-speed wing foiling, racen en kite foiling.

Naam North Sonar HA750 Front Wing Black 2023
Maat Nee
merken Nee
Modeljaar 2023
import_supplier Nee