0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

North Sonar Kite Mast Black

Functies

 • GeoLock taps toelopend geometrievergrendelingssysteem voor geoptimaliseerde dragende verbinding
 • Sterk en licht sectieprofiel met geoptimaliseerde balans
 • Vereist sonar AK-bordadapter voor foliemontage (apart verkrijgbaar)
 • Compatibel met carbon of legering romp

Beschikbaarheid: In voorraad

Productnaam Prijs Aantal
North Sonar Kite Mast Black AK55
€ 129,00
North Sonar Kite Mast Black AK70
€ 149,00
North Sonar Kite Mast Black AK85
€ 179,00
Aantal:

North Sonar Kite Mast

De aluminium mastsectie van North is ontworpen met een geoptimaliseerde verhouding tussen stijfheid en gewicht, waardoor deze ideaal is voor kitefoilen. De mast is verkrijgbaar in verschillende lengtes, elk met zijn eigen toepassingen. De mast van 55 cm is bijvoorbeeld zeer vergevingsgezind en geschikt om net boven het water te scheren, waardoor het ideaal is voor beginners of voor gebruik in ondiep water. De 70 cm mast is perfect voor het leren kitefoilen en voor freeride foilen in ondiepe of kalme wateromstandigheden. Als je op zoek bent naar meer controle en betere prestaties, vooral in ruwere omstandigheden bij hoge snelheden, is de 85 cm mast een uitstekende keuze. Alle masten zijn voorzien van het GeoLock-systeem voor een stabiele en betrouwbare verbinding met de foil.

Naam North Sonar Kite Mast Black
Maat Nee
merken North
Modeljaar 2021
import_supplier Nee