0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

North Sonar MA1850v2 Front Wing Black 2024

Functies

 • Koolstof Pre-preg
€ 749,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 749,00
Aantal:

North Sonar MA1850v2 Front Wing Black 2024

Een progressie van de Reflexed-reeks, introduceert North haar nieuwe en verbeterde MA V2-serie vleugels een grotere omvang voor een stabiele omgeving om te leren foilen, specifiek ontworpen voor winging en boot foiling. Deze MA V2 Wings blijven stabiel bij diverse snelheden en bieden aanpasbare vroege opwaartse kracht en een verminderde minimale snelheid voor stalling.

Naam North Sonar MA1850v2 Front Wing Black 2024
Maat Nee
merken Nee
Modeljaar Nee
import_supplier Nee