0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

North Sonar S178 Stabilisator Black 2023

Functies

 • Aan de bovenkant gemonteerd voor vroegtijdig herstel van inbreuken
 • Carbon pre-preg constructie
 • Dun profielgedeelte voor minder weerstand
 • Pre-Preg Koolstof
€ 179,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 179,00
Aantal:

North Sonar S178 Stabilisator Black 2023

De nieuwe S178 Stabilizer is plat, los en nog sneller en dus een goede upgrade van het Sonar Foil Systeem voor ervaren rijders. We raden aan om de S178 te koppelen met Front Wing-maat HA950 of kleiner. De S178 heeft een hogere beeldverhouding dan de S208.

Naam North Sonar S178 Stabilisator Black 2023
Maat Nee
merken Nee
Modeljaar 2023
import_supplier Nee