0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

North Sonar S208 Stabilisator Black 2023

Functies

 • Reinig ongestoorde stroming
 • Plat, los en snel
 • Eenvoudig herstel van inbreuken
 • Dunner profiel
 • Hogere beeldverhouding
 • Minder wrijving van het oppervlak voor beter glijden
 • Pre-Preg Koolstof
€ 189,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 189,00
Aantal:

North Sonar S208 Stabilisator Black 2023

Plat, wendbaar en snel, de nieuwe S208 Stabilizer is een krachtige upgrade voor het Sonar Foil System, gericht op ervaren rijders. De S208 heeft een hogere aspectverhouding dan de S210, wat resulteert in minder luchtweerstand. De vlakkere ronding aan de voorkant maakt het mogelijk om meer wendbaarheid te bereiken. Naarmate we ons bereik aan voorvleugels hebben uitgebreid, hebben we ook de liftkracht van de voorvleugel moeten afstemmen op de stabilisator. Terwijl de voorvleugel verticale lift creëert, genereert de stabilisator een neerwaartse kracht om te voorkomen dat de neus van de voorvleugel naar beneden duikt. Een grotere stabilisator zorgt voor meer druk op de voorste voet, terwijl een kleinere stabilisator resulteert in minder druk op de voorvoet. De bovenste bevestiging van de steken op de romp voorkomt turbulentie veroorzaakt door de stroming van de voorvleugel, wat resulteert in een soepelere rit. Deze bovenste bevestiging biedt ook een vroege waarschuwing bij het bresen - de steek snijdt eerst door het wateroppervlak, waardoor er meer kans is om te herstellen voordat de voorvleugel te hoog wordt. Net als de voorvleugels zijn alle Sonar Stabilizers gemaakt van pre-preg carbon constructie, wat zorgt voor optimale stijfheid en directe prestaties. Het dunne profiel vermindert de weerstand, terwijl het materiaal de structurele integriteit en stijfheid behoudt. Het formaat van de stabilisator heeft een aanzienlijke invloed op de prestaties. Bij het gebruik van kleinere vleugelmaten wordt aangeraden over te schakelen naar een kleinere stabilisator voor meer wendbaarheid. Ervaren rijders zullen het verschil echt merken. Een nieuwe stabilisator kan een aanzienlijke impact hebben op je rijstijl.

Naam North Sonar S208 Stabilisator Black 2023
Maat Nee
merken Nee
Modeljaar 2023
import_supplier Nee