0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

North Sonar SF1080 Front Wing Black 2023

Functies

 • Aanbevolen met S215 Stabilizer
 • Super lage stalsnelheid
 • Moeiteloos pompen
 • Surf-stijl draaien (soepele rail naar rail en surf yaw snap)
 • Vergevingsgezind en toegankelijk voor snellere progressie
 • Pre-Preg Koolstof
 • Titanium schroeven
€ 729,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 729,00
Aantal:

North Sonar SF1080 Front Wing Black 2023

De Sonar Surf-serie is speciaal ontworpen om te excelleren bij extreem lage stalsnelheden, moeiteloos pompen en een surfer-georiënteerde stijl. Dit is de perfecte keuze voor rijders die een diepere ervaring in het surfen willen, zowel op golven als in downwind-condities, ongeacht of ze een vleugel gebruiken of niet. Wat deze folies echt onderscheidt, is hun vermogen om ongevoelig te zijn voor veranderingen in de aanvalshoek, waardoor je niet per se een expert hoeft te zijn of een perfecte pomptechniek hoeft te beheersen. De Sonar Surf-serie bereikt een nauwkeurige balans tussen stabiliteit in rollende bewegingen en wendbaarheid, wat resulteert in vertrouwenwekkende pompsessies en soepele starts. Het stelt je ook in staat om krachtige rail-to-rail bochten te maken. Je kunt met vertrouwen druk uitoefenen, lip stalls uitvoeren en scherpe bochten maken, terwijl je je geen zorgen hoeft te maken over problemen zoals tipventilatie. Door de kortere afstand tussen de mast en de voorvleugel kun je snellere en scherpere draaibewegingen maken. We hebben ervoor gezorgd dat de spanwijdte tussen de drie beschikbare maten vergelijkbaar is, zodat je over het hele bereik dezelfde rijervaring hebt. De Sonar Surf-serie belooft dat soepele gevoel van glijden bij lagere snelheden. Het is een responsieve en wendbare optie, met een natuurlijke neiging tot herstel. Of je nu tien golven terug wilt wakesurfen, op je buik wilt surfen, met een wing wilt surfen, wilt pompen of de kunst van down

Naam North Sonar SF1080 Front Wing Black 2023
Maat Nee
merken Nee
Modeljaar 2023
import_supplier Nee