0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

North Sonar SF1230 Front Wing Black 2023

Functies

 • Aanbevolen met S215 Stabilizer
 • Super lage stalsnelheid
 • Moeiteloos pompen
 • Surf-stijl draaien (soepele rail naar rail en surf yaw snap)
 • Vergevingsgezind en toegankelijk voor snellere progressie
 • Pre-Preg Koolstof
 • Titanium schroeven
€ 749,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 749,00
Aantal:

North Sonar SF1230 Front Wing Black 2023

De Sonar Surf-serie is speciaal ontwikkeld om te presteren bij extreem lage snelheden, zodat je moeiteloos kunt pompen en surfen in echte golven. Dit is ideaal voor enthousiaste surfers die meer willen halen uit hun surfervaring, ongeacht of ze nu met of zonder een wingfoil varen. Dankzij de tolerantie van de foils voor veranderingen in de aanvalshoek, hoef je geen expert te zijn en perfecte pomptechnieken te beheersen. De uitgebalanceerde combinatie van stabiliteit en wendbaarheid biedt vertrouwen tijdens het pompen en opstijgen, en maakt krachtige rail-to-rail bochten mogelijk. Druk harder, voer lip stalls uit en creëer scherpe bochten met de wetenschap dat problemen zoals tipventilatie tot het verleden behoren. De kortere afstand tussen de mast en de voorvleugel bevordert snelle en scherpe draaibewegingen. North heeft ervoor gezorgd dat de afstand tussen de drie beschikbare maten vergelijkbaar blijft, zodat hetzelfde rijgevoel over het hele spectrum behouden blijft. Met de Sonar SF-serie krijg je dat naadloze glijgevoel bij lagere snelheden. Dit is een responsieve en wendbare optie, met een natuurlijk herstelvermogen. Het maakt niet uit of je wilt wakesurfen, prone-surfen, wing-surfen, pompen of de kunst van het downwind varen wilt beheersen - de Sonar SF-serie biedt alles in één pakket.

Naam North Sonar SF1230 Front Wing Black 2023
Maat Nee
merken Nee
Modeljaar 2023
import_supplier Nee