0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

NP Rise Fullsuit 5/4/3mm

Rise Fullsuit 5/4/3mm 

 • Betaalbare prestaties
 • High-stretch 
 • Apex-Plus
 • flexibel 

De rice is een betaalbare wetsuit met hoge prestaties.

 

np

Normale prijs: € 219,90

Special Price € 149,90

Beschikbaarheid:Niet in voorraad

Materialen:

  

apex mesh 

Apex-Mesh

Gesloten neopreen cellen, met een waterdichte rubberachtige textuur, zorgt dat je geen last hebt van wind-chill. De Apex Lite core is geinjecteerd met 20% meer microscopisch kleine luchtbellen, dit maakt het pak veel lichter dan normaal neopreen. De binnenkant is gelamineerd met een super rekbaare stof voor maximale flexibliteit.

 

apex flex

 

Apex-Flex

Neopreen met open cellen, met een dunne laag dat 4 kanten op kan uitrekken. De Apex Lite core is geinjecteerd met meerdere microscopisch kleine luchtbellen, die het pak warmer, lichter en rekzamer maken dan normaal neopreen

 

rise

 

 

 

 

 

 

 

size chart

 

Naam NP Rise Fullsuit 5/4/3mm
merken Neilpryde
Modeljaar Nee
import_supplier Nee