0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Ocean Tierra De Fuego Mate Black+Revo Watersport zonnebril

 • Merk: Ocean
 • Geslacht: Unisex
 • Kleur: Zwart

Normale prijs: € 89,99

Special Price € 69,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal:
Ocean Tierra De Fuego Mate Black+Revo Watersport zonnebril

De Ocean Tierra De Fuego is een zonnebril geschikt voor watersporters met kleurrijke glazen. De Tierra de Fuego is van top kwaliteit waardoor de zonnebril bescherming biedt tegen alle weersomstandigheden op het water. Doo rmiddel van het materiaal blijft de watersport zonnebril drijven. Het lichte materiaal in combinatie met het ATOM-systeem die de ogen bescherming biedt zorgt voor een comfortabele zonnebril. De Ocean Tierra De Fuego Mate Black+Revo Watersport zonnebril biedt 100% UV-bescherming en door middel van een elastische band kunt u de watersport zonnebril bevestigen.

Naam Ocean Tierra De Fuego Mate Black+Revo Watersport zonnebril
Maat Nee
merken Ocean
Modeljaar Nee
import_supplier N/B