0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Osprey 39" Twin Tip Drop Thru - Nexus

 • 39” x 9” Twin Tip Concave Deck
 • 70mm x 51mm 80A PU Cast Red Wheels
 • ABEC 9 Chrome Bearings
 • 7 PLY Canadian Maple
 • 7” JJ7 Drop Through Trucks
€ 205,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal:

Osprey 39" Twin Tip Drop Thru - Nexus

Osprey 39" Twin Tip Drop Thru - Nexus is een super tof longboard met een geweldig design. De longboard is erg breed waardoor er genoeg ruimte is om van alles mee te doen. Freestyling, cross-stepping of spelen met de gewichtsverdeling behoort tot de mogelijkheden

Osprey 39" Twin Tip Drop Thru - Nexus heeft een breed deck waardoor het een stabiel board is. Daardoor is het een ideaal board voor beginners om de beginselen onder de knie te krijgen. Ook voor de wat meer gevorderden is het een uitermate geschikt board. De wielen in het board zijn 'vrij' waardoor wheel bite niet mogelijk is.

De naam Nexus doet al vermoeden dat het verschillende aspecten verbind. Als je jouw bestaande skills verbindt met dit board zal je makkelijker nieuwe tricks leren, maar ook meer controle krijgen. Een longboard voor iedereen.

Naam Osprey 39" Twin Tip Drop Thru - Nexus
merken Osprey
import_supplier Nee