0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Osprey Dirt Scooter Satin Black

 • Duurzaam materiaal: hoogwaardige scooter voor volwassenen, ontworpen voor verkennen, woon-werkverkeer en training, perfect voor oneffen wegen
 • Wielen: het grote 26-inch voorwiel en het 20-inch achterwiel zijn geweldig om oneffenheden in de weg op te vangen voor een soepelere rit
 • Rem: roestvrijstalen achterrem en spatbord voor extra remkracht
 • Geschikt voor kinderen van 12+ tot volwassenen; maximaal gewicht 100 kg
€ 388,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal:
Naam Osprey Dirt Scooter Satin Black
Maat Nee
merken Nee
Modeljaar Nee
import_supplier Nee