0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Osprey Eagle 42" Longboard

 • Afmeting deck: 42” x 9.5” Twin Tip Concave Deck
 • Materiaal deck: 5 Ply Bamboo
 • Wielen: 69mm x 50mm SHR 82A PU Blue Wheels
 • Lagers: ABEC 9 Chrome Bearings
 • Trucks: 7” Aluminium Drop Through Truck's
€ 205,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal:

Osprey Eagle 42" Longboard

Osprey Eagle - Longboard 42" X 9.5 wordt gekenmerkt door het eigengemaakte design van Osprey. Op het board staat een slang met de tekst: 'In Skate We Trust'. Het deck is afgemaakt met zwarte grip met een uitgesneden stuk waar het logo van Osprey op staat. Het deck van de Osprey 42" Eagle is gemaakt van Bamboo.

Osprey Eagle - Longboard 42" X 9.5 zorgt er voor dat er totaal geen wheelbite mogelijk kan zijn. Door de cutouts in het deck en de drop through truck montage kun je gemakkelijk diepe carves maken. Het lage zwaartepunt van het deck door de drop through truckmontage maakt het board ook geschikt om te downhillen.

Naam Osprey Eagle 42" Longboard
merken Osprey
import_supplier Nee