0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Osprey Wood Grad - Longboard 40" X 9.6"

 • 40” x 9.6” Single Kick Deck
 • 69mm x 55mm 78A PU cast blue wheels
 • ABEC 9 Chrome Bearings
 • 7 Ply Canadian Maple
 • 7” Aluminium Trucks
€ 205,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal:

Osprey Wood Grad - Longboard 40" X 9.6"

Osprey Wood Grad - Longboard 40" X 9.6" heeft een klassieke vorm die al sinds het begin van het skateboarden wordt gebruikt.

Osprey Wood Grad - Longboard 40" X 9.6" heeft een Teardrop als vorm wat al jaren bekend staat als meest stabiele longboard. Het is dus een ideaal longboard als u net begint met skateboarden.

Het board heeft een mooie houten kleur wat overloopt in rood en uiteindelijk naar turquoise. Het is uiteindelijk afgewerkt met grote en zachte baby blauwe wieltjes.

Naam Osprey Wood Grad - Longboard 40" X 9.6"
merken Osprey
import_supplier Nee