0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Over kitestuff.nl

Kitestuff.nl is de online kitesurfwinkel voor heel Europa. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Kitestuff.nl is de grootste kitesurf online webwinkel van de Benelux!!


Je koopt bij Kitestuff.nl, omdat…

 • je toegang hebt tot een groot en compleet assortiment
 • je veel artikelen zeer snel bezorgd krijgt
 • je je bestelling overal kan laten bezorgen, dus ook op je werk


Je bent altijd welkom 365 dagen per jaar in onze webwinkel 

Onze winkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week bij onze Klantenservice terecht. Zowel telefonisch als per e-mail.

 

Veilig betalen

Kitestuff.nl heeft verschillende veilige betaalmogelijkheden. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard en iDEAL. Het bankrekening nummer is NL50 RABO 0187 6851 34

Voor betalingen vanuit landen buiten Nederland kan gebruik gemaakt worden van IBAN NL50 RABO 0187 6851 34 en BIC RABONL2U

Geniet van volledige fabrieksgarantie

Bij ons heb je de zekerheid van garantie. Voor alle artikelen uit ons assortiment gelden namelijk fabrieksgaranties. Dit betekent dat je recht hebt op alle geldende garantievoorwaarden van het artikel.

Thuisbezorgd op ieder adres

De populairste artikelen worden al binnen één werkdag geleverd. De verzendkosten verschillen per product, vraag hiernaar .

Retourservice

Heb je besteld, maar is er een dwingende reden waarom je het product niet wilt?  Het artikel kun je in de originele, onbeschadigde verpakking binnen 7 werkdagen na ontvangst terugsturen. Dit betekent dus dat bijvoorbeeld kites niet uitgerold mogen geweest zijn! Retourneren moet vooraf gemeld worden via info@kitestuff.nl .Producten die vooraf niet gemeld zijn kunnen niet in behandeling worden genomen.