0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Overboard Pro-Sports Arm Pack OB1051

Overboard Pro-Sports Arm Pack OB1051

 • 100% waterdichte arm-tas
 • Garandeert waterdichtheid tot 19ft/6m
 • Beschemt ook tegen vuil en stof
 • Voorzien van een gewatteerde achterzijde
 • Verkrijgbaar in diverse maten
€ 31,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal:

Overboard Pro-Sports Arm Pack OB1051

Handige waterdichte tas die u om uw arm kunt dragen. Deze tas kunt u om uw middel dragen. Erg fijn voor tijdens een boottocht of voor naar het strand. U kunt hier van alles in kwijt, zoals uw telefoon, uw portemonnee en uw paspoort bijvoorbeeld. Bovendien is de achterzijde gewatteerd, zodat deze extra bescherming biedt voor uw spullen. De waterproof multipurpose case van het merk Overboard garandeert een waterdichtheid tot 19ft/6m. Deze waterdichte tas is makkelijk mee te nemen en houdt uw kostbaarheden niet alleen verwijderd van water, maar ook van vuil en stof. 

Naam Overboard Pro-Sports Arm Pack OB1051
Maat Nee
merken Overboard
Modeljaar Nee
import_supplier Nee