0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Bereken de windsnelheid


Ozone kites

Ozone heeft er dit jaar goed werk van gemaakt van het complete assortiment aan Ozone Kites.Het promotie team van Kitestuff heeft een grote voorkeur voor de Ozone C4. Deze Ozone C4 wordt met name gewaardeerd om zijn freestyle alsook freeride eigenschappen. Ook de Ozone Edge kent aanhangers binnen het Kitestuff team. Met name door de goede freeride en race eigenschappen. De Ozone Edge stelt je in staat scherp aan de wind te varen en dat op topsnelheid.

Ozone C4

 

Voor de ware wave kitesurfers heeft Ozone de Ozone Reo in het assortiment. De Ozone Reo stuurt snel en heeft goede eigenschappen voor waveriden, zoals achteruit vliegen. Hierbij is deze Ozone kite weliswaar snel, maar zeker niet nerveus. Ook de depower mogelijkheden van deze Ozone Reo kite is groot te noemen. Hierdoor kent de kite een groot inzetbereik.

Binnen het assortiment van Kitestuff worden de volgende Ozone Kite modellen aangeboden.

Ozone Kites