0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Peter Lynn 4-line handles

 • Hangrepen zijn gemaakt van aluminium en zijn voorzien van zacht schuim
 • De Peter Lynn 4-line handles worden geleverd met twee handgrepen
 • Dit artikel is verkrijgbaar in de zowel korte als lange uitvoering. 
 • Verkrijgbaar in 2 maten
€ 31,95

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 31,95
Aantal:

Peter Lynn 4-line handles

Deze handgrepen van het bekende merk Peter Lynn zijn geschikt voor een 4-lijnse vlieger. Het zijn aluminium handgrepen volledig bedekt met EVA-schuim voor extra grip. Doordat deze 4-line handles voorzien zijn van lussen aan de onderkant, kun je eenvoudig een groundstake plaatsen, zodat de vlieger blijft waar deze is. Bovendien is de Peter Lynn 4-line handle voorzien van een lus aan de bovenkant. Dit zodat u deze kunt bevestigen aan een rugband of harnas. Verkrijgbaar in twee maten: Klein en Groot.

Naam Peter Lynn 4-line handles
Maat Nee
merken Peter Lynn
Modeljaar Nee
import_supplier Nee