0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Peter Lynn 4-line Powerkite bar Classic

 • Peter Lynn 4-line Powerkite bar Classic
 • Geschikt voor 4-lijns matrasvliegers
 • 55cm bar
 • Incl wrist leash
 • Incl instructies

Normale prijs: € 48,50

Special Price € 42,50

Beschikbaarheid:Niet in voorraad

Peter Lynn 4-line Powerkite bar Classic

Een 4-lijnse matrasvlieger is met de Peter Lynn 4-line Powerkite Bar Classic eenvoudig te besturen. U kunt uw kite goed onder controle houden, doordat deze voorzien zijn van remlijnen. Het verschil met de Powerkitebar is dat de Powerkite bar Classic iets minder response van de kite geeft. Echter kunt u de kite met de Powerkite bar Classic wel een heel stuk preciezer besturen en is er minder stuurkracht nodig. Ook deze bar is 55 cm lang en wordt geleverd inclusief polsband en handleiding. 

Naam Peter Lynn 4-line Powerkite bar Classic
Maat Nee
merken Peter Lynn
Modeljaar Nee
import_supplier Nee