0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Peter Lynn Aviator Control Bar

 • Peter Lynn Aviator Control Bar
 • Verkrijgbaar in 8 maten:
  M1 (53cm bar, 15+3m lines)
  M2 (53cm bar, 17+3m lines)
  M3 (53cm bar, 19+3m lines)
  M4 (53cm bar, 21+3m lines)
  L1 (63cm bar, 15+3m lines)
  L2 (63cm bar, 17+3m lines)
  L3 (63cm bar, 19+3m lines)
  L4 (63cm bar, 21+3m lines)
 • Speciaal ontworpen voor de Aero kites
 • dubbel katrolversieringssysteem
 • Ideaal voor snowkiters!
 • 1800kg Amsteel depowerlijn
€ 469,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 469,00
Aantal:

Peter Lynn Aviator Control Bar

Speciaal ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met de Aero hebben we hier de de Peter Lynn Aviator kitebar. Het is uitgerust met een dubbel katrolversieringssysteem dat wordt bediend met een trimtouw, dit zorgt voor een minimale, continue power-aanpassing om je voor te blijven op de weg.  Omdat deze kties vaak worden gebruikt voor snowkite-races, zijn er een aantal specifieke materiaalkeuzes gemaakt, zoals de 1800kg Amsteel depowerlijn in plaats van de standaard PU-gecoate lijn, een vergrendeling in de pin met een 'buigpunt' en een zachtere maar hardere PU-lus in een zeer zichtbare kleur.

Naam Peter Lynn Aviator Control Bar
Maat Nee
merken Peter Lynn
Modeljaar 2022
import_supplier Nee