0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Peter Lynn Charger V3 Kite Only Petrol 2018

 • Peter Lynn Charger V3 Kite Only 2018
 • Verkrijgbaar in de maten 6, 8, 10, 12, 15, 18 & 22m
 • Aanbevolen kitebar:
  6 - 8 m: Navigator S 43 cm
  6- 8 -10 m: Navigato M 51cm
  10 - 12 - 15m: Navigator M+ 51cm
  15 - 18 - 22m: Navigator L 60cm
 • Auto Zenith
 • Steering adjusters
 • Double Air intakes
 • Variable Power Control
 • Variable Medium Aspect Ratio
 • Velcro Launch assistant tags
 • Dirt channel & Velcro dirt-outs
 • Central flight adjuster
€ 799,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 799,00
Aantal:

Peter Lynn Charger V3 Kite Only Petrol 2018

Om bijna 2 decennia ARC / Twinskin-geschiedenis te vieren, is Peter Lynn Kiteboarding trots om de Peter Lynn Charger V3 te introduceren. Het enige foilkite-ontwerp op de markt dat toegewijde 'no bridle no problem'-prestaties biedt voor kiteboarders op basis van water, land en sneeuw.

Deze nieuwste Arc blijft trouw aan zijn identiteit; het is gebouwd voor gepassioneerde kiters die genieten van de elegante flow die alleen een echte oldschool-kite kan bieden.

Toen de eerste Twinskin / ARC-vliegers voor de eeuwwisseling het water raakten, behoorde Peter Lynn tot de vroegste pioniers van de sport. Met gerenommeerde namen zoals de S-ARC, Phantom, Bomba, Vortex en Venom zijn de ontwerpen van Peter Lynn Twinskin sinds de eerste dagen van het kiteboarden innovatief gebleven.

Simplicity is key bij de Peter Lynn Charger V3

Door constant op te vallen en trouw te blijven aan de overtuiging dat 'eenvoud het beste werkt', biedt de nieuwste Peter Lynn Charger V3 kite wederom alle voordelen van het ontwerp. Geen pomp, 4-draads, een klein pakket, eenvoudig in te stellen en in te pakken. Raak het strand, rol je kite uit en start je sessie zonder iets achter te laten.

Het succes van het Twinskin-ontwerp wordt bepaald door de soepele manier waarop hij krachtige prestaties levert. Of je nu van grote kiteloops houdt of gewoon van een freeride-sessie met hoge boost-jumps en zwevende landingen houdt, de Peter Lynn Charger V3 kite levert.

De C-vorm van de Peter Lynn Charger is mooi gebalanceerd omdat er geen zware delen zijn, dit komt tot uiting in de vliegers superieure stabiliteit onder alle omstandigheden en natuurlijk de beroemde 'auto zenith'. De flexibiliteit van de vleugel absorbeert windstoten zodat je comfortabel kunt kiten, zelfs in oncomfortabele omstandigheden. De high-end prestaties zijn fenomenaal, de Charger geeft je nooit een onveilig gevoel en behoudt zijn uitstekende prestaties. Zijn windbereik is ongeëvenaard in zijn soort. Voor de derde generatie Charger hebben we een nieuwe stof gebruikt die lichter en gladder is, dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van het totale gewicht en betere prestaties bij lage prestaties.

Uitstekende prestaties!

Geboren uit de liefde voor vliegeren in zijn puurste vorm, zijn Twinskin-vliegers ontworpen om uitstekende prestaties te leveren in alle disciplines: kiteboarden, landboarding en snowkiting. Dit maakt de Charger de ultieme all-round kite, alle disciplines en alle voorwaarden voor rijders die zich niet willen beperken tot stijl of terrein.

Verander nooit een winnende formule: deze nieuwe versie van de Charger belichaamt de beste aspecten van de serie. Hoge windstabiliteit, windvlaagabsorptie, krachtige boosts, soepele landingen, goede bardruk en superieure levensduur.

De Charger is ontworpen om in de meeste omstandigheden te werken, de onverslaanbare stabiliteit maakt hem zeer betrouwbaar en zijn vorm en flexibiliteit zorgen voor comfort, zelfs bij onzekere wind.

ARC / Twinskin-technologie, de kunst van het vliegen sinds 1999.

Naam Peter Lynn Charger V3 Kite Only Petrol 2018
Maat Nee
merken Peter Lynn
Modeljaar 2018
import_supplier N/B