0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Peter Lynn Impulse Trainer Complete

 • Impulse TR kite
 • Impulse TR bag
 • 3-line control bar with safety leash
 • Dyneema® flying lines
 • Trainer kite manual
 • Verkrijgbaar in de volgende varianten:

Impulse TR 1.5m² – 6-27 kn – Light Green/White
Impulse TR 2.0m² – 6-26 kn – Orange/White
Impulse TR 2.5m² – 5-23 kn – Red/White
Impulse TR 3.0m² – 5-20 kn – Black/White

Normale prijs: € 199,00

Special Price € 154,95

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

Normale prijs: € 199,00

Special Price € 154,95

Aantal:

Peter Lynn Impulse Trainer Complete

Deze kite is aan te raden voor de kleine vliegeraar door zijn derde lijns veiligheid. De vlieger wordt door middel van een polsband verbonden aan een arm.  Zodra men de bar los laat verliest de kite zijn kracht en valt uit de lucht.  Deze kite kunnen we zeker aanraden voor kinderen.

Om te kunnen landboarden of snowkiten moet je controle over je vlieger hebben.  De Impulse is dé perfecte vlieger om je vliegtechniek te verbeteren. Dit maakt de overstap naar een vierlijnsvlieger makkelijker! De vlieger vliegt stabiel en heeft een constante vliegersnelheid. Daarnaast staan de vliegers van Peter Lynn bekend om de uitstekende kwaliteit.

De vlieger wordt vliegklaar geleverd. Dit betekent dat hij wordt geleverd met bar, dyneema lijnen en handleiding in een handige tas.

Naam Peter Lynn Impulse Trainer Complete
Maat Nee
merken Peter Lynn
Modeljaar 2024
import_supplier Nee