0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Peter Lynn Swell V3 Kite Only Orange 2018

 • Peter Lynn Swell V3 Kite Only 2018
 • Verkrijgbaar in de maten 5, 7, 9, 11, 13 & 15m
 • Aanbevolen kitebar:
  5 m: Navigator S 43 cm
  7 - 9 -,11 m: Navigato M 51cm
  11 - 13 - 15m: Navigator M+ 51cm
  15m: Navigator L 60cm
 • 3-Strut hybrid SLE
 • 3 point bridle
 • Reinforced leading edge
 • Direct connection struts
 • Kook Proof
 • Fit all valve
 • Multiple Tip settings
 • Trailing edge reinforcements
€ 869,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 869,00
Aantal:

Peter Lynn Swell V3 Kite Only Orange 2018

Waarom beperkt zijn tot slechts één stijl? Dingen combineren is wat het fresh, uitdagend en leuk houdt. Daarom heeft Peter Lynn de Swell V3 kite ontworpen als de perfecte crossover tussen wave-kite en freeride-engine.

Wat het beste past bij jouw mood of de beste omstandigheden, de Peter Lynn Swell geeft je de vrijheid om te kiten, de hele dag, elke dag. Trek aan de bar en voel de vlieger onmiddellijk tot leven komen. De Swell is ontworpen voor surfen en is het antwoord van Peter Lynn op rijders die graag veelzijdig zijn. Door de kite een perfecte mix van drift, geweldig draaien, low-end kracht, snelheid, gemakkelijke re-launch en upwind drive te bieden, combineerde Peter Lynn uitstekende freeride-kenmerken met golfspecifieke eigenschappen om ervoor te zorgen dat elke sessie leuk is.

De Peter Lynn Swell is er voor alle omstandigheden

Een kite die uitblinkt in alle omstandigheden, goed of slecht; omdat we van mening zijn dat een vlieger niet beperkt moet blijven tot alleen perfecte wind en golven. De gebalanceerde Hybrid / SLE-vorm van de Swell is ontworpen om stabiel te vliegen en biedt de precieze en responsieve bediening die zowel wave chargers als freeriders nodig hebben. Het lichtgewicht frame met 3 stijlen biedt maximale stabiliteit en slack lijnafwijking wanneer je je wilt concentreren op het surfen op de golf. De snelle acceleratie van de Peter Lynn Swell en vertraging zorgen voor kracht wanneer je hem nodig hebt en de uiterst stabiele driftmogelijkheden van de kite zorgen ervoor dat je je op je rit kunt concentreren in plaats van op je kite. De vorm zorgt voor een supersnelle waterlancering, wat een must is bij het rijden in serieuzere formaten of wanneer je in die nieuwe truc zit.

Peter Lynn streeft er naar de kite ervaring elke keer weer naar een nieuw level te tillen. Daarom hebben ze de Swell zo ontworpen om een indrukwekkende boost te krijgen en op te tillen, waardoor het gemakkelijk is om wat bewegingen met je Twintip te droppen. De soepele en voorspelbare handling, stabiliteit, depower-vaardigheid en bestuurbare lift geven de rijder vanaf de eerste lancering een gevoel van volledig vertrouwen.

Als je besluit een loop te gooien, zal de Swell je zeker verrassen. Je raakt verslaafd aan zijn snelheid. De speelse handelbaarheid van de Swell maakt het een leuke kite. Het is een kite die je het vertrouwen geeft om nieuwe wegen te verkennen in twintip freeride en strapless freestyle.

Naam Peter Lynn Swell V3 Kite Only Orange 2018
Maat Nee
merken Peter Lynn
Modeljaar 2018
import_supplier N/B