0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Ronix Kinetik Project 3D Core Flexbox 1 Wakeboard 2019

• Flexbox 1
• Continuous
• Snelheids kanalen
• G&R Technology
• Dominik Hernler Pro Model

Normale prijs: € 619,99

Special Price € 464,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

Normale prijs: € 619,99

Special Price € 464,99

Aantal:

Het board dat variabele flex introduceerde 2019

Het kopstuk de Kinetic Project van de Ronix wakeboards is met opzet ontworpen met minder doorbuiging voor meer watercontact hetgeen resulteert in meer eindsnelheid en boardcontrole tijdens het aansnijden. We beseffen dat er 2 types Cablepark riders zijn en daarom ontwikkelden we Flexbox 1 and Springbox 2. Ieder met een verschillend inwendig krachtenspel om perfect van een obstacle of van het water af te poppen. Flexbox 1 is er voor de obstacle rider die de voorkeur geeft aan een meer buigzaam middenstuk om het board over de gehele lengte in een “press” te kunnen plaatsen. De iets stijvere Tip en Tail zorgen voor een gecontroleerde en “snappy” afsprong al dan niet met rotatie. Bij de air tricks is dat precies wat nodig is om met een zweepslag van het water af te knallen. Cablepark board.

 

Naam Ronix Kinetik Project 3D Core Flexbox 1 Wakeboard 2019
Maat Nee
merken Ronix
Modeljaar 2019
import_supplier Nee