0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Unifiber Navigator Wing Foil 1600

Functies van deze Unifiber Navigator Wing Foil 1600:

 • Deze Unifiber wingfoil kan worden geüpgrade met verschillende maten voorvleugels die beter passen bij de omstandigheden en het niveau van de rijder
 • Carbon lay-out van voorvleugel en stabilisator vermindert de flex en en het gewicht
 • Deze wingfoil wordt geleverd met een schroevendraaier en een gewatteerde foiltas voor veilig transport
€ 999,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal:

Unifiber Navigator Wing Foil 1600

Ontworpen om vroeg en met zo min mogelijk wind te kunnen wingfoilen, is de Navigator een perfecte wingfoil voor beginnende en gemiddelde winfsurfers. De Foil is gemonteerd op een aluminium mast van 75 cm in lengte om de controle te optimaliseren en de kans van eventuele wipe-outs te verminderen. Door toepassing van een Carbon lay-up voor zowel de voorvleugel als de staartstabilisator, wordt de flex en het gewicht tot een minimum beperkt, hetgeen te stabiliteit van de gehele foil optimaliseert.

Alle foilonderdelen worden geassembleerd met 8 mm verzonken zeskantige roestvrijstalen schroeven die bestand zijn tegen corrosie en mechanische schade.De Navigator is standaard uitgerust met een surfplaatbevestiging.

Naam Unifiber Navigator Wing Foil 1600
Maat Nee
merken Unifiber
Modeljaar 2022
import_supplier Nee