0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Van One Classic Cars VW The Cult

 • Merk: Van one classic cars
 • Kleur: Grijs
 • Materiaal: 80% katoen, 20% polyester 
 • Extra: officieel vw licentie
€ 69,90

Beschikbaarheid:Niet in voorraad

De meest populaire VW T1 bus ooit!

De hoodie is zeer warm, en perfect voor de winterse dagen, wat niet mag ontbreken aan een moderne hoodie zijn de kangeroo zak aan de voorkant en een muts!

Binnenzijde van de hoodie is zeer zacht en warm, de hoodie is van top kwaliteit!

 

Naam Van One Classic Cars VW The Cult
Maat N/B
merken Nee
Modeljaar Nee
import_supplier N/B