0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Wakeboard Hyperlite Riot Nova

Monocoque constructie

Het bovendek en het onderdek is in één glaslaag geïntegreerd. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd omdat bij zijdelings stoten delaminatie wordt  voorkomen.

Gelaagde glasvezels

Afhankelijk van het type board, worden er 3 verschillende sterktes glasvezel toegepast in het board. De traditioneel gebruikte geweven glasvezel zal op den duur helemaal verdwijnen.  Met de gebruikte gelaagde glasvezels zal elk Hyperlite-deck jaar in jaar uit dezelfde pop-up houden.

Abrupt Continious Rocker

Deze rockerlijn geeft die extra kick aan de snelheid waar jij naar op zoek bent. De doorlopende doorbuiging  gaat over in een enigszins overdreven tip- en tail-rocker die extra pop creëert zonder in te boeten aan snelheid. 

Gecombineerde zijkant scherp-rond-scherp

M6 inserts

Carbon deck

Nova constructie

Fiberglas vinnen

Dubbele  tunnel

Midden tunnel

Minimaal swing gewicht

Gripprofiel aan tip & tail

100% UV Resistant

 

Normale prijs: € 799,99

Special Price € 599,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

Normale prijs: € 799,99

Special Price € 599,99

Aantal:

Hyperlite RIOT nova Wakeboard 2018

De Riot is ontwikkeld en gebouwd met de precisie van een Formule 1 bolide. Pro-rider Noah Flegel is meer dan enthousiast over dit paradepaardje van Hyperlite. Bekijk het bodemprofiel en je ziet dat hier erg veel werk aan is besteed. Testen, aanpassen, testen,  tot iedereen er zeker van was dat dit het beste is wat je kunt produceren in de branche.  De gecombineerde zijkant  (Variable Beveled Edge) verscherpt de laatste 10 inch voor supersnel inzetten van een spin. De zijkant in het middenstuk is licht afgekant zodat het board ook soepel draait. De kern is  gemaakt van het meest innovatieve materiaal dat in de Tech industrie beschikbaar is. Gecombineerd met een carbon deck is dit “the best money can buy”. De flex en pop is uniek. Dit wakeboard is ongelooflijk dun en super licht.  Dus trek je portemonnee want beter dan gaat het niet worden. Boot board

Naam Wakeboard Hyperlite Riot Nova
merken Hyperlite
Modeljaar 2018
import_supplier noormanws