0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Wakeboard O'Brien Indie Impact Base

 • Lengte: 140 cm
 • Breedte: 43,7 cm
 • Rocker: 3.16 Progressive
 • Stance: 22 24 26
 • Max. gewicht: 140-220 lbs
 • Zonder vin

Normale prijs: € 489,95

Special Price € 342,99

Beschikbaarheid:Niet in voorraad

Met een cablepark-specifiek ontwerp gebouwd rond een 100% houten kern, levert de Indie de optimale cablepark rij-ervaring met veel flex op rails en een pittige pop-off kicker. Met de middentunnel over de hele lengte van het bord, vergrendelt de Indie zichzelf met gemak op iedere rails. Dit vermindert niet alleen de wrijving op de rails, maar het helpt ook bij het volgen. Om dit vinloze board een beetje meer te geven, bevat de Indie een reeks kanalen die langs de rails lopen, waardoor de perfecte hoeveelheid tractie op het water wordt toegevoegd zonder in te leveren op obstakels. Afgewerkt met onze uiterst duurzame Impact Base en DuraRail Sidewalls, kun jij er zeker van zijn dat jouw volgende rit op het park je beste is!

Naam Wakeboard O'Brien Indie Impact Base
merken O'brien
Modeljaar Nee
import_supplier N/B