0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Bereken de windsnelheid


Wetsuit kopen

Op zoek naar een nieuwe wetsuit? Bij Kitestuff kunt u een nieuwe wetsuit kopen. Met ons zeer uitgebreide assortiment heeft u altijd wel wat leuks. Bij kitestuff kunt u wetsuits vinden voor zowel mannen als vrouwen van diverse bekende merken.

Wetsuit kopen bij Kitestuff.nl

Een wetsuit kopen bij kitestuff.nl betekend dat u verzekerd bent van scherpe prijzen een zeer uitgebreid assortiment en goede service. Kitestuff is al jarenlang aanbieden van surfartikelen en accesoires van diverse merken.

Waar moet je op letten bij een wetsuit kopen?

Het belangrijkste bij een wetsuit kopen is de dikte van de wetsuit. Afhankelijk waar je hem voor gaat gebruiken betekend een andere dikte. In de zomer zal je namelijk sneller een dunnere wetsuit willen dan een dikke. Bij wetsuits kopen moet je goed opletten op de dikte, de meest voorkomende zijn 3/2, 4/3 en 5/4. Dit zijn allemaal verschillende diktes en het eerste getal geeft de dikte bij de benen en het lichaam aan. Het tweede cijfer de dikte bij de armen.

De verschillende diktes zijn er omdat ze handig zijn in verschillende omstandigheden. Zeker in Nederland is het vaak wat koud en daarom zijn dikke wetsuits vaak fijner. Ga je surfen in warm weer dan is het beter om een dunnere neopreen wetsuit te kopen.

Wetsuit kopen, de verschillende diktes

Bij wetsuit kopen is de maat 3/2 een zomer wetsuit en is geschikt voor temperaturen van ongeveer 16-22 graden van het water. De 4/3 is een wetsuit die je eerder in de lente of herfst gebruikt. Deze is ideaal bij water temperaturen van 16-22 graden. De 5/4 wetsuits zijn meer geschikt voor de wintermaanden en zijn voor water temperaturen onder de 10 graden. Let bij het wetsuit kopen dus op waar je de wetsuit voor gaat gebruiken.

Wetsuit kopen. Prijsverschillen

Alle merken hebben verschillende prijsklasse wetsuits, dit is gedaan om voor iedereen op de markt iets te hebben en het te laten passen bij de wensen van de gebruikers. Hoe hoger een prijs is hoe beter de kwaliteit is en de afwerking van het materiaal.