0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Populaire Producten

Normale prijs: € 49,99

Special Price € 44,99

€ 159,99
Bereken de windsnelheid


Animal

Er komen geen producten overeen met de selectie.

animal logo kitestuff.nl

Animal WetsuitsDe filosofie achter Animal wetsuits kan in één woord worden genoemd: "COMMITMENT".

Commitment is iets dat Animal wetsuits begrijpt.

Toewijding heb je nodig voor een sport waarbij je in vaak minder dan ideale condities bezig bent je passie uit te voeren. Animal wetsuits begrijpt dit.

Daarvoor is een collectie gemaakt die geheel aansluit op je sessie, wat de zee ook in petto heeft. Die commitment komt terug in elk Animal wetsuit.
Geen consessies, technisch solide, superieur gestyled, prachtig gemaakte wetsuits.

Sinds 1987 zijn die-hard commitment en toewijding de belangrijkste punten in wat we doen bij Animal wetsuits. De mensen bij Animal zijn zelf boarders, riders en freestyle sporters die constant de drive hebben om de beste producten voor deze sporten te maken.

Materialen
Het niveau van performance van elk wetsuit hangt compleet af van de materialen die gebruikt zijn. Animal wetsuits gebruikt alleen het beste van het beste aan materialen.

Jarenlange goede relaties met de belangrijkste neopreen en wetsuit fabrikanten betekent dat Animal voorop loopt in ontwikkeling. Zeker is dat de materialen die voor Animal wetsuits gebruikt worden de beste zijn. Er zijn geen compromissen voor de selectie van materialen voor Animal wetsuits.

 
Kitestuff.nl is officieel dealer voor Animal Wetsuits.

Voor meer info mail: info@kitestuff.nl