0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Spiderkites Afghaanse Gevechtsvlieger R2F rood

Spiderkites Afghaanse Gevechtsvlieger R2F rood

Een leuke en stoere kindervlieger van Wolkenstürmer. Deze vlieger is een een-lijnse vlieger. Met deze vlieger heeft niet alleen uw kind maar heeft u ook uren vliegplezier. U kunt deze vlieger zowel op het strand, als in de natuur gebruiken. Maar ook voor op straat of in de achtertuin kan deze vlieger bij genoeg wind zeker leuk speelgoed zijn voor uw kleine. Doordat deze vlieger voorzien is van slechts één lijn is deze vlieger eenvoudig te besturen en maakt u kennis met de eerste vliegertechnieken. 

€ 25,50

Beschikbaarheid:Niet in voorraad

Spiderkites Afghaanse Gevechtsvlieger R2F rood

 • Geschikt voor beginnende vliegeraard
 • Tevens zeer geschikt voor kinderen
 • één-lijns vlieger
 • Merk: Wolkenstürmer
 • Zorgt voor urenlang vliegerplezier
Naam Spiderkites Afghaanse Gevechtsvlieger R2F rood
Maat Nee
merken Wolkenstürmer
Modeljaar Nee
import_supplier Nee